четверг, 21 марта 2013 г.

«Коханням дорожити вмійте»


Кажуть, що кохання і талант приходять не до всіх, що кохати – не тільки насолоджуватись та упиватися своїм щастям, кохати – це віддавати тепло, ласку, доброту найдорожчій людині. Усі ми закохуємося, інколи розчаровуємося і знову кохаємо, бо світ тримається на любові.
День Святого Валентина – прекрасна нагода для сміливих та сором’язливих відкрити своє серце. Ви можете не підписувати своїм ім’ям ваші вітання, достатньо тільки підписати «Від твого Валентина». Ваша обраниця чи обранець обов’язково здогадаються від кого це послання,бо в цей день здійснюються найпотаємніші мрії всіх закоханих. 
      Літературно-музична година «Коханням дорожити вмійте» для учнів 9-го класу та вчителів Баранівської неповної середньої школи № 3 нікого не залишила байдужим: читачі знають і історію виникнення свята, і багато віршів та пісень про кохання,і приказок, і прислів’їв. Лейтмотивом звучали слова,що кохання – Божа іскра в серці людини,дорогоцінний дар, який, як насіннячко падає у серце людини,проростає,розквітає і приносить солодкі плоди.
  Вітаємо всіх закоханих бажаємо Вам незгасимого кохання,високого почуття відповідальності,вірності,солодких та приємних спогадів про найчистіші почуття.

8 комментариев:

  1. Шкода, що ми не можемо побачити те захоплююче дійство, що відбулось! Та все ще попереду! Наступні пости, які з'являться у Вас вживу проілюструють чудові та щирі слова.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Я надіюся, що і всі інші дійства,які будуть відбуватися в майбутньому, викличуть у Вас такі ж позитивні емоції.

      Удалить
  2. моє кохання прийшло до мене як раз в цей чарівний день - Святого Валентина. Мабуть, той Валентинчик знав кому кидати свої стріли)

    ОтветитьУдалить
  3. Кохання - прекрасне почуття...

    ОтветитьУдалить
  4. Дякуючи такому вчителю, маю надію,що моя мрія здійсниться.

    ОтветитьУдалить