суббота, 6 апреля 2013 г.

"Найкращий читач - 2013"

                                                         

В рамках відзначення року дитячої творчості  в Україні, відбулися фінал і нагородження переможців обласного туру всеукраїнського конкурсу "Найкращий читач України", в обласній бібліотеці для дітей.
        Метою конкурсу, в якому взяли участь друзі книги з усієї області, є збереження, підтримка, та популяризація книги серед дітей.
        В обласному етапі в інтелектуальному значенні зустрілися команда учнів шостих класів "Читайлики" та команда учнів сьомих класів "Пізнайки". Конкурсанти здійснили цікаву подорож книжковим  всесвітом. Виконавши завдання експрес-вікторини "Казкова мандрівка по країнах Європи" (для учнів 6-х класів) та "І знову в мандри кличуть книги" (для учнів 7-х класів), діти представили авторську емблему в конкурсі "Бібліотека майбутнього". В номінації "За оригінальну ідею" переможцем стала найкраща читачка Баранівського району, учениця гімназії Грунтківська Яна.
                                             
                                                                                                                                               Спостерігаючи за учасниками конкурсу, слід відмітити, що в містах і селах діти хочуть читати, їм надзвичайно необхідні книги та бібліотеки, що допомагають у навчанні,сприяють  інтелектуальному розвитку та формуванню особи
стості кожної дитини.  

5 комментариев:

  1. У Яночки дійсно була найоигінальніша ідея майбутньої бібліотеки, маємо надію, що вона буде втілена у життя. Бажаємо Яні і надалі не зупинятися на досягнутому, а творити і втілювати свої мрії.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Приємно,що є багато талановитих дітей,адже майбутнє України саме за розумними,талановитими людьми.

      Удалить
  2. Бажаю, Яночці, побільше здобутків і перемог в її подальшому житті.А такі конкурси потрібні, бо вони допомагають розкривати таїну книги і бажання її читати.

    ОтветитьУдалить
  3. Щиро дякуємо! Ніщо і ніколи,навіть найновітніші технології, не замінять книги.

    ОтветитьУдалить
  4. В мене дві доньки, і обидві люблять читати, тому я знаю, як це важко привчити дитину до читання, навчити її думати... Низькій уклін тим дорослим - батькам, вчителям, бібліотекарям - які роблять важливу справу. Дуже хочеться, щоб наші діти читали, розмірковували, думали.

    ОтветитьУдалить